Sprekers

George Maas

George Maas

George is al bijna 20 jaar werkzaam als adviseur facility management. Hij is zeer actief in tal van FM-netwerken, spreekt veelvuldig op congressen en publiceert regelmatig. Zijn laatste boek heeft de titel ‘Facility Management, Over organiseren en maatwerk binnen een veranderende context.’ Deze titel zegt alles over zijn kijk op facility management; omdat de wereld om ons heen verandert worden facilitaire organisaties gedwongen mee te veranderen. Zijn specifieke expertise ligt op het gebied van strategic sourcing; Uitbesteden of zelf doen, hoe moeten (facilitaire) organisaties hun supply chain organiseren, hoe kun je de samenwerking met externe dienstverleners vormgeven en hoe richt je de optimale regieorganisatie in? George is managing partner bij Hospitality Group en werkte voorheen als partner voor Twynstra Gudde.

Sessies

 
Prof.dr. Jack van der Veen

Prof.dr. Jack van der Veen

Prof.dr. Jack van der Veen is als hoogleraar verbonden aan Nyenrode Business Universiteit en houder van de EVO leerstoel Supply Chain Management. In zijn onderwijs- en onderzoeksactiviteiten staan implementatie- en transformatievraagstukken bij lean, ketensamenwerking en co-makership centraal. Hij is voorzitter van de vLm (vereniging logistiek management). Ook begeleidt hij diverse initiatieven op het gebied van ketensamenwerking bij huizenbouw en -renovatie.

Sessies

 
Wilfred Verkaaik

Wilfred Verkaaik

Sinds 2000 actief binnen facility management van SNS Bank N.V. (en haar rechtsvoorgangers) en sinds begin 2015 als Directeur Facilitair Bedrijf & Inkoop. In deze functie is hij verantwoordelijk voor huisvesting, soft service (incl. document management) en de centrale inkoop van producten en diensten. In de afgelopen jaren onder andere actief geweest in het vertalen van strategische veranderingen van het bedrijf naar passende facilitaire oplossingen en doelstellingen. Per 1 januari 2017 is hij directeur Facilitair Bedrijf & Inkoop SNS Bank N.V.

Sessies

 
Prof. dr. Bob de Wit

Prof. dr. Bob de Wit

Prof. Dr. Bob de Wit is Professor of Strategic Leadership at Nyenrode Business Universiteit and Co-Director of the Center for Strategy.    Bob de Wit holds a bachelor's degree in Psychology from Utrecht University, an MBA at the Interdisciplinary Institute Bedrijfskunde in Delft, and a PhD degree in Management Science from Erasmus University Rotterdam. Bob de Wit is the Director of Strategy Works/Strategy Academy. He is also a member of the Rotterdam Economic Board and a member of the International Advisory Board Rotterdam.

Sessies

 
Feike Bergsma

Feike Bergsma

Feike Bergsma is verschillende jaren actief binnen het facilitaire werkveld. Vanuit een technisch bedrijfskundige achtergrond raakt hij als facility manager al vroeg betrokken bij de kantoorinnovatie en het opzetten, ontwikkelen en fuseren van facilitaire organisaties. Na een periode als adviseur en interimmanager werkt hij nu als hoofddocent/onderzoeker bij de Hospitality Business School van Saxion aan het zichtbaar en meetbaar maken van de toegevoegde waarde van FM. Vanuit deze rol begeleidt hij toegepast onderzoek en verzorgt hij tevens Masterclasses en workshops voor diverse FM-organisaties.

Sessies

 
Sander Jansen

Sander Jansen

Sander Jansen is een coach/trainer met echte passie voor gastvrijheid. Sander is ondernemer in hart en nieren; als eigenaar heeft hij enkele jaren aan het hoofd gestaan van een restaurantconcept met meer dan 140 werknemers. Bij Hospitality Group heeft Sander diverse projecten begeleid: van het ontwerpen en inrichten van een nieuwe espressobar bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam tot het implementeren van een gastvrijheidconcept bij het UMCG in Groningen.

Sessies

 
Rita Kostwinder

Rita Kostwinder

Rita Kostwinder is sinds 1 juni 2014 algemeen directeur van Yask. Kostwinder heeft een brede managementervaring binnen de zakelijke dienstverlening. De afgelopen zeven jaar was zij algemeen directeur van Technicum (USG People). Rita heeft een hoog energie niveau, houdt van mensen en ze is voorstander om 'hapiness op het werk' als strategisch instrument in te zetten. Haar motto: 'wie goed doet, die goed ontmoet' gecombineerd met 'erger je niet, verwonder je!'

Sessies

 
Esther Borsboom

Esther Borsboom

Esther Borsboom, Workplace Service Delivery Manager Benelux bij Unilever. Ze is al jarenlang actief binnen het facilitaire werkveld waaronder vele jaren als facilitair manager. In haar huidige functie is zij verantwoordelijk voor alle Workplace Services binnen de Benelux. Een belangrijke taak van de afgelopen periode was de transitie van Unilever naar één strategische partner voor alle locaties van Unilever in de Benelux.

Sessies

 
Prof.dr.ir. Anke van Hal

Prof.dr.ir. Anke van Hal

Prof.dr.ir. Anke van Hal is hoogleraar 'Sustainable Building & Development' aan het Center for Sustainability van de Nyenrode Business Universiteit. Ze is lid van het bestuur van de Dutch Green Building Council en samen met een collega is zij directeur van het Center for Sustainability van de Nyenrode Business Universiteit. In 2011 en 2009 werd Van Hal door het dagblad Trouw uitgeroepen tot een van de honderd duurzaamste mensen in Nederland.

Sessies

 
Clarissa van der Heijden

Clarissa van der Heijden

Adviseur Staf bij Achmea | Facilitair Bedrijf

Sessies

 
Jeroen Heunen

Jeroen Heunen

Corporate real estate professional bij met meer dan 15 jaar real estate ervaring bij veelal grotere ondernemingen (DTZ Zadelhoff, Connexxion, ING, PwC). Ik werk vaak in omgevingen waar behoefte is aan verandering en huisvesting, assets of FM-organisaties meer in lijn moeten worden gebracht met de bedrijfsdoelstellingen. Uitgebreide praktijk ervaring met strategieontwikkeling, Het Nieuwe Werken, verduurzamen van huisvesting en operationeel vastgoedmanagement.

Sessies

 
Wim Pullen

Wim Pullen

Wim Pullen is directeur Center for People and Buildings, kenniscentrum gericht op de relatie tussen mens, werk en werkomgeving.

Sessies

 
Marcel Boltjes

Marcel Boltjes

Hoofd Hospitality bij de afdeling Facilities van Eneco. Marcel is sinds 1996 werkzaam in het facilitaire werkveld en heeft bij meerdere werkgevers verschillende functies vervuld, waaronder die van facility manager, interim- en projectmanager, beleidsmedewerker en consultant.

Sessies

 
Desiree Dongelmans

Desiree Dongelmans

Desiree Dongelmans is als manager Facilites verantwoordelijk voor de Facilitair organisatie binnen Eneco Energie. Ze was nauw betrokken bij de realisatie van het duurzaame hoofdkantoor in Rotterdam waar hospitality en gastvrijheid een grote rol spelen.

Sessies

 

De Masterclass is ontwikkeld voor:

  • Directeuren/managers Facilitair bedrijf
  • Accountmanagers FM
  • Contractmanagers
  • Adviseurs facility management
  • Managers inkoop
  • Servicemanagers
  • Managers bij facilitair dienstverleners

Bekijk het uitgebreide programma

Kom met korting

Schrijf u in voor 2018 - profiteer van € 500 vroegboekkorting

U ontvangt € 500 korting per persoon en betaalt dus geen € 3.495 maar € 2.995 per persoon voor deze 6-daagse masterclass.

Schrijf u hier in

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.